Time bites

                Other girls are walking
                All around old school.
                Where my heart wasn't broken
                I looked like a fool.

                Refrain:
                Remember, how we were carefree lovers
                In sultry summer nights.
                Feelings don't die with fading flowers!
                We have been warned – time bites...

                Many years have passed –
                Aren't we now in love?
                Our ardent youth recessed,
                But two remain in stars above!

                Will I ever meet you
                To recall exciting face?
                Once your dreams I knew...
                Fate won't back those days.


Рецензии