Осiння пiсня

Цей день осінній мерехтить
Багрянцем кленів знов і знов,
Душа так ніжно шепотить
Тобі про ніжність і любов.

І лист кружляє в вишині,
Й дороги манять в путь,
І клич тривожний журавлів
Нам завтра не вернуть.

Тремтить стривожено і ніжно
Та гілка верби над водою.
Мені здалось, що неодмінно
Ми знов зустрінемось з тобою.

І знову осінь закружляє
Листочки в чуднім хороводі,
І знову доля повертає
Зустрічі з юністю раптові.


Рецензии