Наш театр

БЕЗ   ТЕАТРУ -ЖИТИ  НЕМОЖЛИВО,
БО В АКТОРІВ  ЗДІБНОСТІ  ТАКІ,
ЇХНІ РОЛІ,ЗАВЖДИ СПРАВЖНЄ ДИВО
І ВТІЛЕННЯ ЇХ В РОЛІ, НЕЛЕГКІ.

ВСІ  АКТОРАМ   ВИСТАЧАЄ  СЛАВИ,
ГОЛОВНЕ  ДЛЯ НИХ, ЩОБ ГЛЯДАЧАМ,
ЗАВЖДИ  ЇХ  ПОДОБАЛИСЬ  ВИСТАВИ
ЗА ТАЛАНТ ВАШ,ВДЯЧНІ БУДУТЬ ВАМ.

НАШ ТЕАТР МІСЦЕВИЙ,ДРАМАТИЧНИЙ,
КАМ'ЯНСЬКОГО ГОРДІСТЬ І КРАСА,
ХАЙ ЗРОСТАЄ СЛАВА І ВЕЛИЧНІСТЬ,
ТЕАТРАЛЬНИХ   ПАГОНІВ  ЛОЗА!!!

17 жовтня 2016 року


Рецензии