Звернення до бога

Я  МОЛИТИСЬ  ГОЛОСНО  НЕ ВМІЮ,
НЕ НАВЧИВСЯ, ГОСПОДИ,  ПРОСТИ,
ДАЙ ДО  ТЕБЕ ДУМКОЮ  ПОЛИНУТЬ
ТИХУ СПОВІДЬ В СЕРЦІ ПРИНЕСТИ.

В БІГОТНІ БЕЗЛЮДНІЙ І  ПОСПІШНІЙ,
В НАШИХ ДУШАХ, ВСІХ, ВСЕЛИВСЯ ГРІХ.
ПОРЯТУЙ  НАС, ГОСПОДИ  ВСЕВИШНІЙ,
НЕ  ВІД  САТАНИ, ВІД  НАС  САМИХ.

ЛАЄМОСЬ,  КЛИНЕМ   КОГО  ПОПАЛО,
ВСЕ  ПРАЦЮЄ,  МОВ  ПЕРЕД  КІНЦЕМ,
ЛИЖЕМ П"ЯТИ,ТИМ,ЩО ПРАВЛЯТЬ БАЛОМ
І   ПЛАЗУЄМ    ПЕРЕД    ГАМАНЦЕМ.

СХАМЕНІТЬСЯ, СЕСТРИ  І  БРАТОВЕ,
НА МАЙДАНІ, МИ  ЗА  СТІЛЬКИ ЛІТ,
ВИТОПТАЛИ    ПОЛЕ    БАРВІНКОВЕ,
ВИЛАМАЛИ    КАЛИНОВИЙ      ЦВІТ.

ПОРУБАЛИ ГОРДОСТІ  КОРІННЯ, БО
ЖИВЕМ,  ОДНИМ-ЄДИНИМ      ДНЕМ,
ПОГУБИЛИ   ЗАРОДКУ     НАСІННЯ
ЩО Ж МИ ЗАВТРА,ГОСПОДИ, ПОЖНЕМ?

Я  МОЛИТИСЬ   ГОЛОСНО  НЕ  ВМІЮ,
БОЖЕ,   РАДИ  ВІРИ   І    КРАСИ,
ТИ ВІД НАС, СПАСИ ДЛЯ НАС КАЛИНУ,
І  БАРВІНОК,  ГОСПОДИ,  СПАСИ!!!


15 жовтня 2016 року


Рецензии