Единственная

Ти - є та єдина,
У цілому Світі,
Такої, як ти, не знайти.
Я буду хотіти,
Я мушу злетіти,
До тебе... Не тільки у сні.
Ти поряд, десь поряд,
Та я відчуваю,
Як тепло радіє душа.
Але одночасно,
Ти дуже далеко,
І знову кудись вируша.
Я буду чекати,
Стежками блукати,
І знову побачу тебе.
Так затишно стане,
У серці спокійно,
Від тебе весь Світ зацвіте.
Так прикро самому,
Від тебе далеко,
Та образ твій завжди зі мною.
Я буду дивитись,
Я буду радіти,
Завжди залишайся такою.
Таку покохав,
І буду кохати,
Мені не завадить ніщо.
Питання одне,
Що з нами стало б,
Якби ж я тоді не прийшов?


Рецензии