Там де...

Десь там далеко,
Де гріє сонце,
Співає птах,
Де тихий вітер.
Де не один,
Де ти зі мною,
Де назавжди,
Лише з тобою.
Де не покинеш,
Де не образиш,
Де дуже міцно,
Де тільки ми.
Навколо світ,
Це все так дивно...
Переді мною тільки ти...
Немов у сні,
Немов у мрії,
Немов ця мрія вже збулась.
Ти наче птах,
Ти наче поряд...
Але далеко,
В небесах...
Але я знаю,
Відчуваю,
Начебто в моїх руках.
Ти завжди поряд,
Завжди тут...
Думки про тебе...
Зігріваюсь.
Я не піду...
Бо я для тебе.
Заради тебе...
Залишаюсь.
Це не змінити...
Назавжди...
Я завжди поряд...
Там де ти.


Рецензии