Котэ энилэр

Кош баласыдай безнен балалар
Чыгып очалар туган оядан
Мостэкыйл булгач хазер аларга
Ярдэм кирэкми тапкан анадан...

Э ана мескен тэрэз каршында
Кондэ баладан хэбэр котэ бит
Буген , энилэр исэн чагында
Тап син вакытны,кайтып куреп кит...

Ана куз яше изге тамчы ул
Тама курмэсен сезнен сукмакка
Донья куганда оныта курмик
Кайтып эйлэник , бер туган якка.

Гомер ул мизгел, утэ дэ китэ
Сонга калмаек берук балалар!
Эрнеп, озелеп буген котэлэр
Безне устергэн газиз аналар!


Рецензии