Bilemedim ki...

Bilemedim ki nedir bu ahval
Avare r;zg;r tam da kar;;dan esiyor.
Dingin deniz k;p;rm;; m;, bu ne hal?
Abanan bulutlar;n ne de garip sesi var.

Var m;yd; ge;mi;e ;denmemi; borcum
Ya da oyunu mu bu bor;lu kalan;n.
Alada;lar gizemiyle verilmi; harc;m,
Demek ki tek kalm;; eskiyen an;m.

Ku;atm;; her yan;m; g;ven yoksunu
T;m bunlar nedense neden nedir ki,
Ya da bu ;l;m;n ;teki aksan;?
Bilemedim ki...


Рецензии