Фатальна любов

ФАТАЛЬНА ЛЮБОВ

Та, любов , була фатальна,
Янгол чорний, два  крила,
Легковажна і брутальна,
Полонила і пішла.
В фаетоні білі коні,
Понесли тебе кудись,
Опинився я в полоні
І благаю повернись.

Я не маю фаетона
І палацу теж нема,
Повернись моя мадонна,
Так прошу не жартома.
Закохався в очі зорі,
Розумію,що люблю,
Зрозумій нелегко в морі,
Без вітрила кораблю.

В інтернеті я шукаю,
Серед тисячі облич,
Повернись тебе благаю,
За собою знов поклич,
Ось знайшов твою сторінку,
Ти вродлива і струнка,
Я візьму тебе за жінку,
Будеш мати козака.


Рецензии