Эби сузлэре

Тормыш катлаулы, эйтер Эбием,
Син ашыкма кадерле оныгым,
Якын китермэ очраткан хэсрэтне,
Тирэн итеп сула, кичерерсен, аны,
Бик зиhенле олы кешелэр,
Тик ишетмилэр аларны яшлэр,
Ходай сакласын Эби-Бабайны,
Башка сугыш курмэсен дэнья аланы!


Рецензии