Ата ана

Рэхмэтле булыйк ата анага,
Без булмас идек алардан башка,
Безне устергэн, зиhеннэр биргэн,
Тормыш авырлыкларын оста кичергэн,
Ата аналар исэн булсыннар,
Хэрмэткэ ия булып озын гомер курсеннэр!


Рецензии