Боротьба

Вдалі чути вистріли патрон
І крики солдатів матерів.
Ворожа влада хоче посісти трон,
Займаючи місце самих царів.

Гранати сипляться, як град
На нашу рідну Батківщину
Стріляє названий так "брат",
Добавляючи в кров нікотину.

Забирають на війну всіх підряд
І старих, і молодих не шкодують
Виставляють ворогам їх у ряд
А вони з задоволенням їх мордують...

Лине віддаля каркання ворона
І сльоза, яка залишає свій слід.
Не почує більше двінок телефона,
А лише єдиних гудків супровід.

Похоронний марш чути всюди
І духів безжалісні крики німі
Там ангельских співів акорди
Звучать у світлій, далекій пітьмі.


Рецензии