Декларация

Я в суд подам на наших можновладців!
За вбитий до читання інтерес,
За те що тексти їхніх декларацій
Сатиру вбили, гумор і гротеск.
Ну що поганого зробили Ільф з Петровим,
Руданський, Зощенко, Жванецький, Глазовий?
Так, конкуренція звичайно річ сурова,
Ви штурм їм влаштували мозковий.
Ні плакати не можу, ні сміятись.
Сто шість квартир і двісті п’ять авто,
Як можна Церкву, в декларацію вписати?
Ну і годинників, у кожного по сто.
От до землі не можу «докопатись».
Тут точно йшов запас не на гроби,
Потрібно 100 гектарів хоч би мати,
Щоб заховати вкрадені скарби.
Тому прошу відміни декларацій.
Берети ви важкий на душу гріх,
Бо в результаті ваших інновацій,
Я втратив найдорожче, втратив сміх.


Рецензии