Знову

Ти куриш червоний мальборо
І відмовляєшся від ранкової кави.
Коли в останнє приймала в подарунок квіти?
Коротка зачіска, тяжке дитинство.
Незрозумілі тусовки в юності і наркота.
Не раз по щоці стікала сльоза.
Прекрасне тіло, в очах зовсім трішки тепла.
Не смій ділитися ним зі мною.
Я міг би вхопити тебе міцно рукою.
Гаряча ззовні лише, на жаль.
Занадто довго залишалася вдома.
Твоє серце холодний синій кристал,
Від якого романтики падають в кому.
Можливо забудеться, надіюсь, що так.
Сьогодні поведу себе як повний дурак.
Завтра скажу своє останнє слово.
Осінь. Трава. Істерика. Знову.


Рецензии