Коли любов завершила свiй вiк

Коли любов завершує свій вік,
Коли зникає почуття тривоги,
Я – вільний, я нарешті маю змогу
Відвести очі від ікони вбік.

І просто озирнутись навкруги.
Побачити життя, неначе вперше.
І вперше скористатись словом «верше»,
Бо слово «вірш» мені вже до снаги.

Там,  в глибині душі, люблю межу,
Де вільний – хоч на мить – між почуттями.
Нова любов новітніми словами
Вже... Кличе... Усміхнусь... І... Не спішу...


Рецензии