Народные герои

Рятівники,
Всім поклін вам до долі.
Бо ви справжні- народні герої!

Ви вселяете надію в людські серця.
Всі знають- заради життя,
ви готові йти до кінця!

В вогонь...
У воду...
Чи навіть на смерть.
Ви готові підти, щоб відстояти чест!.
Щоб врятувати бодай одну,
В біді ще не втрачену долю людську.

Бо носити мундир- це не просто забава,
Це честь, відповідальність і слава.

Рятувальник- це не просто професія,
Це вибір людей сильних,
Здатних до зусиль неймовірних.

Вклоняюсь перед вами я,
С гордістю в очках.
Нехай ростуть зірки
На ваших мужніх плечах!


Рецензии