Все пройде...

Чому подобаємся людям?
Навіщо кажем їм про це?
Чим вчинком душу їм ми губим,
Бо все пройде...

Бо все пройде...

Палке кохання...
Що знаєш ти про ці слова?
Як ідеал твого бажання
Обличчя гарне й дороге вбрання.

Бо все пройде...

Як любиш ти очами,
А не чуттям сердець,
Що бьються рівно в такт.

Бо все пройде...

Як виміря грошами.
Хтось бачить тут байки,
Та не мораль. Це факт.


Рецензии