Не все забудеться...

      
Не все забудеться, не все –
Щось відбере на згадку пам'ять
І у майбутнє віднесе:
Хай спогадами старість бавлять.

Нехай молодшає душа,
Що у весні цвіла і в літі,
Комусь давала відкоша,
Когось голубила в політті.

І ось тепер на схилі літ
На все поглянула ізбоку:
На стежку-шлях, чужу Ліліт
І на єдину, синьооку,

На всі плюси і мінуси,
Які вплелись у свята й будні…
Зринають рідні голоси –
І оживає незабутнє.
27.10.2016.


Рецензии