Обещай помнить меня

В день, коли стану тебе забувати,
Й пам'ять моя поневолі все рідне зітре,
В день, коли більше не зможу тебе я кохати,
Ти обіцяй пам'ятати мене.

В ніч, коли зорі всі наші погаснуть,
В ніч, коли небо заповнить блакить,
Ти обіцяй, моє сонечко ясне,
Світлом в пітьмі мені шлях освітить.

В день чи вночі, як то буде - не знаю,
В мить, коли серце відпустить тебе,
Ти обіцяй мене не забувати,
Ти обіцяй пам'ятати мене..


Рецензии