Моя Украiна!

МОЯ УКРАЇНА!

Де Дніпро тече, між берегами,
Де живе моя ласкава мама,
Де мої козаки-побратими,
Де широкі лани, полонини...

Де шумлять волохаті діброви,
Де дівчиноньки чорнії брови,
Де з криниці води не напитись...
Пощястило мені народитись!

Приспів (2 рази)

Україна, Україна!
Ми – єдина родина!
Ми – єдина країна!
На роки!
На віки!

Відстояли в боях тяжкі роки
І не зрадили Ненці нітрохи,
Бо наснаги і сили Бог дав нам,
Не зсоромити славу Гетьманів!

Переможемо всіх бусурманів,
Задля честі, поваги і слави!
Бо на світі така є країна!
Україна, моя Україна!!!


Рецензии