Героii не вмирають

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!!!!
15.07.15.р.
Часи доблесті і честі вже минули,
І нам залишили скривавлені труни,
що хаотично вляглись у братській могилі,
По якій ростуть волошки сині-сині.
Десь там серед поля на Вкраїні милій,
Де іде стара у хустині сивій,
І ніхто не може її спам`ятати,
Бо прийшла вона людей забавляти,
А як впіймає молодого парубка, старенька,
То ще довго мучить мужнього козаченька,
І безжально знімає з плеча косу,
Щоб покласти його на смертельну ношу.
А коли довезе юнця до краю світу,
Подорозі назбирає іще такого квіту.
Бо один краще другого воюює,
І дарма, що смерть на них полюює!
Мужні воїни не здаються,
Й до останнього подиху бються,
За батька, за неньку, за молоду дівчину,
І за тебе гинуть, знедолена країно!
На цей вірш, надихнула саме пісня Владіслав Левицький & PAPRIKA–Тільки чекай ... (2014)  й ця історична постать - Владіслав Левицький...
Оксана Олійник


Рецензии
На это произведение написано 8 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.