***

Стань думкою про мене.
Не прикритою.
Прозорою.
На тлі будення.
Вплітайся в мене.
Течі по венах.
Без сорому.

Думкою моєю стань.
Моєю єдиною.
Залишься на устах.
Промінням кави.
Димом.
Безкрайнім дивом
поверхні вечора,
часу, води.
Ми
врятуємось втечею.

Ти в мені я в тобі.
В безодніх глибинах міст.
Цією осінню приречені,
зійти з орбіт.
Змінити зміст.


Рецензии
по венам ... без стыда ... -- это очень круто !
и на губах остаться -- Поэзия ...
Тихо завидую )

Василий Муржа   26.10.2016 00:17     Заявить о нарушении