Родны куточак

Ёсць у мяне у Беларусі,
Куточак родны на зямлі,
Куды заўседы я вярнуся,
Бо тут з сястрою мы раслі.

Тут я сказаў аднойчы”Мама”
І слова “Тата” пракрычаў,
Тут я калiсьцi, каля храма,
Сваё каханне сустракаў...


Рецензии
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.