Радиоволны

Ріки поверхню ріжуть крила вітру
На головах сидять радіохвилі,
Ллючи п'янку неправду любо-спритно
Всміхаються(так треба наче) білі
Посмішки, що скаляться не радо
Кажуть, що брехати дійсно треба
Коли вже люди знатимуть про вади
Суспільства, що "літати хоче в небі"?..


Рецензии