Та атканда

АЛСУЛАНЫП ТА;НАР АТЫП КИЛ;,
AКРЫН ГЫНА ИОМШАК ;ИЛ ИС;.
АГАЧ ЯФРАКЛАРЫ,;ЙТЕРСЕ; Д;,
БЕР-БЕРСЕН; СЕРЕН ЧИШ;.
ТА; ;ИЛЛЕРЕ ИСК;Н ЧАКТА
ТАРАТЫРГА ИДЕ САГЫШНЫ
ЕРАКЛАРГА АЛЫП КИТ; БЕЛ;Н
hИЧ ;ЗГ;РТЕП БУЛМЫЙ ЯЗМЫШНЫ.
h;Р К;Н АТКАН ТА;НАР БЕЛ;Н
ШАТЛЫКЛАР КИЛС; ИК;Н.
КЕШЕ ГОМЕРЕ БИГР;К КЫСКА,
КАДЕРЕН БЕЛС;К ИК;Н.
К;НН;Р ;Т;,АЙЛАР ;Т;.
ЕЛЛАРЫ ДА СОРАПТОРМЫЙ.
; НИГ;ДЕР САГЫШЛАРНЫ.
hАМАН ТАРАРЫП БУЛМЫЙ.


Рецензии
ЖАЛЬ БУКВЫ СЬЕЛО А ТАК КРАСИВОЕ СТИХОТВОРЕНИЕ

Тамара Зайнуллина   23.10.2016 14:44     Заявить о нарушении