23, 10, 2016

))) Смяюся адна
Зямля і вочы ..мокрыя,
Зіма бо .
На Беларусь прыйшла ...
Знянацку зноў
І лета бабінага
Я не дачакалася ...
А Пакравы ,як быццам,
Абяцалі...
Ну , вось і плачу,
Абураюся...
І тут бо перамовы
Зноў сарваліся...
Недасканаласьць
Беларускага быцця-
Адбітак гідкага жыцця.
Не прызвычаюся да гэтага
Ніяк я...
Ці парасон, ці вілы...
Думаю набыць...
Каб перамовы
Шчырымі зрабіць,
Жыццё камфортам
Каб напоўніць,
Былыя мне часы
Каб ўспомніць...
А так усё цікава
Пачыналася ...


Рецензии
Пейзаж з віламі))) Ну як мінімум нестандартова.

Владимир Крумин   23.10.2016 11:45     Заявить о нарушении
самае тое на зараз, паважаны спадар! ) Інакшага не бачу выйсця са скрухі міжсезоння. Палітычнага, у першую чаргу )))

Светлая Две Тысячи 10   23.10.2016 12:44   Заявить о нарушении