Я переходжу туди

Я переходжу туди,
Де вже раніше була…
Мрії й реальність сплелись…
Музика, Світло… Все – я…

Я переходжу тепер,
Кожної миті Життя…
Час не існує, помер,
Був та й розтанув… Нема…

Я переходжу сама…
Втілюю вибір Душі…
Кроки, думки і слова –
З’єднано у відчутті…

Я переходжу… Агов!
Поруч є інші єства…
Теж переходять в Любов…
Дихає легше Земля…

23.10.2016


Рецензии