How could I

How could I
To have my light unseen,
Could I stand by,
When eyes with life fullfilled.

Yes, I could -
Turned my heart to ice.
Your lips were over cold -
To give me paradise.

Here comes my autumn,
No one must be forgotten,
And you remember anytime.
With my broken wings,

And as defeated kings,
I lost your love - I die.


Рецензии