Видя, как испражняеца падл,

Ты ж нагучуйся так ж

Дядя Сашка вечеряты клычет:
Я сов7 уш от жызни вустав ш!
Ибо, виш, 42 балийи
Ажны вам задолшав.

Вот так от чевлять ботиночкы
В чевелихиных завшы й сполна.
И нада прамо згынуты,
Рас попавсь к псиатр.

А если бы збыла жинка?
До полусмырти. Шо, устав п?
Чы трохы всё жэ молывся б
За й нэтру ту быз мозга ж?

Бо й в Радчыцку е дэсь липша ведь
Прам ведьмочка. Ветеринарк!
Так шо ты тута очынь мыло бы
Поснидував п ф шваль.

Ну, думаты трэ, ек жынытыся.
Ек диток робыты влад.
Да и товди сутьбинушка,
Мо, й ны горбыла так сь.

Мо, слухаты трэ колы й матр.
А то я во послав фсих дальш.
А люды знають, шо кажуть:
Нывистка ны будэ й красьть!..

Да воля-то в нас своя.
Свойи и, дружбан, пирага.
И хай розбырайиця ветврачь,
Дэ дився сидой балван.


Рецензии