Осiннe листя

Розфарбувала чарівна осінь диво казку,
У різні кольори листочки прикрашала.
Зберу найкращі - і їх у вазу покладу,
Кімната сонячним освітленням засяє.

Осінні квіти, дерева забагріють у намисті,
І ця краса милує нашу душу, не відірвати очі.
Чарівна осінь дощиком промила листя,
Червоно-жовте опадає, кружляє у повітрі.

А вітерець легенько повіває, листям обсипає,
Летять листочки, і  на бистру воду попадає.
Немов ті човники пливуть по гірських хвилях,
Дивилась Я, і милувалась. А у ріці купався птах.
                22.10. 2016           21.00           О.М.     Ворохта
               


Рецензии