Ув сн

Я спала і ти приснився мені ,
У цьому сні .
Лежала я в тебе на колінах
І бачила я в твоїх очах
Дитячу посмішку,неначе у дитини
У цьому сні, було все як я колись хотіла
Цей хлопчина, який приснився мені
Хотіла би побачити я тебе, не уві сні


Рецензии