Мэ жянав

(Песня)


Жянав!
Со ту камэс ман!
Жянав! –
Мэ тут на забистрава!
Саро илэса мэ полава…
Жянав!

Жянав!
Миро ило пал тут ровэла,
Сарэ ратянса на совэла…
Тай битэро сыр на дживэла…
Жянав!

Жянав!
Ило миро ту на полеса…
Мишто бимандыр ту дживеса…
Палсо прэ мандэ ту ровэса?
Жянав!

Жянав!
Мэ тут на забистрав…
Жянав!
Мэ жянав!
Жянав!

21.10.16


Рецензии