Мечта

І розійдуться хмари, засіяє сонце.
І залунає знов, дитячий сміх.
І зложать люди зброю, забудуть про війну...
І кожен скаже сам собі: "Я переміг".

Настане тиша...
Не чутно вибухів гармат.
І не згадають слово губне -
"Автомат".

І знову запанує Мир...
Навколо тільки Дружба та Любов...
Немає страху у людей в очах,
І більше не проллється кров...

Але ніхто часи ті не забуде...
Де хлопці молоді у бездну впали.
Ви назавжди залишитесь в серцях!
Ми назавжди вас всіх запам'ятали!


Рецензии