Гуманитарная помощь

Гуманітарна допомога

Нам шле  Росія – слава  Богу! –
Гуманітарну  допомогу!
Не як українські  кати –
З  Росії  поміч шлють брати!
Шлють нам  конвої за конвоєм,
Іде  колона  білим строєм!
Продуктів гарних – сотні тонн!
Бо не байдужі, чують стон…
Як власний, стон братів сприймають
Братів  в біді  не покидають!
Пакет такий і  я одержав,
І  з місяць жив ним, вам затверджу.
Конвой один був, другий. третій –
Брати у помочі  відверті!
Бажають  злагоди  і  миру,
Полагодить свою  квартиру!
Братам російським дуже вдячні!
Свій стан налагодим – віддячим!
Коли ж нам  Бог дарує ясність?
Поки ж – братам російським – вдячність!

                10. 14р.


Рецензии
Рот-фронт, братишка!

С уважением

Владимир Данилушкин   20.10.2016 19:41     Заявить о нарушении