Божье наказание

Божа  кара

За що у нас біда  з майдану?
За що народ несе цю рану?
За що розбої  і  погроми?
Чому не впевнені ми вдома?
Нащо нам жертви і  обстріли?
Дома розбиті  і  квартири?
Навіщо, врешті, нам  війна?
Нащо  розв’язана  вона?
Чи нагорода то, чи – зрада,
Ота злочинна  вища  влада?
І  струм, і газ тож подорожав!
За що це нам? То – кара Божа?

За те, що не розкрили очі,
В  біса  повірили  охоче!
Повірили отій брехні,
А мали їй сказати – ні!
Забули про слова  Ісуса,
Не відцурались від спокуси
Придбать зелені папірці:
Хай, не заважать в гаманці!
Занедбали  Закони Вищі,
Та  міркували: ми умніші,
Ми можемо і  гроші взяти,
І побут краще влаштувати!
Хай краще папірці ті згинуть,
Ніж разом з ними ми загинем!
Себе вважали: ми – герої!
Порядкувати будем  зброєй!
Що ми від Бога відступились,
Перед Антихристом схилились.
Готує він синам труну:
Благословляє на війну!
Ми самі схибний шлях обрали,
Куди лукаві зазивали,
І  самі ми туди прийшли,
Куди гріхи нас привели!

Та тільки ж Бог нас не карає –
Бог в розумі нас наставляє,
Від згубних дій застерігає,
В раю всіх бачити бажає!

Потрібно з долею змиритись,
Всім миром Богу помолитись,
Просити мира – не війну,
Не збуджувати сатану!

А  ми ж – наслухалися  СМІ,
Шлях  обираємо  самі!
Шлях, що підказує лукавий,
Що правий сектор справді правий,
Оті промови  урочисті,
Що пропонує нам нечистий!

Тож киньте думку геть лукаву:
Валити все на  Божу  кару!
Та знайте:  Бог нас не карає –
Лукавий  добичу  збирає!

То ж, люди, самі  обирайте,
Як далі жити. Тільки знайте:
Що правда над усе дороже,
І з нею здійсниться суд Божий!

                09.14р.


Рецензии