Оборотни

Оборотні

Прийшли до влади оборотні,
Віддали честь «небесній сотні»,
Та  нові  тисячі  впрягли
Наказом  у  ярмо  війни!

Майдан волав: «тільки без сили»!
А  нині? Кожен крок – насилля!
За слово чесне – тисячі
Сидять в застінках місяці!

Ті  українські  громадяни,
Що не пішли в туман омани,
Які коктейлі  не кидали
І  в охоронців не стріляли!

Ото – свобода Європейська?
Чи  диктатура  поліцейська?
Тож  ми  запитуєм: за  що?
Свобода нам  така  нащо?

За що затримані дівчата?
За що їх кинули за грати?
За слово правди, голос думок
Знайшли у камері  притулок?

І  влада  ця  демократична
Вже порядкує деспотично
З законом, правом і свободой
Під гаслом: нині  все – народу!

                09. 14р.


Рецензии