Я забуду про бiль...

Мій ніжний бузковий ангеле,
Досить уже сувувати,
І серце своє чимале,
Від всіх на світі ховати!

Нехай закінчиться все,
Біль, образи, скажений цей сум,
І на вустах усмішка зацвіте,
Торкаючись заплаканих струн...

Те що погасло в душі-
Назавжди нехай повернеться,
А ті грішні, ранимі вірші,
Хай оживуть, і життя сколихнеться.

Нехай диво зірве весь світ
І мрії почетуть гірською річкою,
Я закладу у сутінки динаміт,
Залишившись згадкою вічною...

І все солодке й нежданне,
Прийде у мою зачаровану казку,
Стане вічним й бажаним,
А біль прийме свою поразку...


Рецензии