çèìíåå óòðî

                ……………………….  ÇÈÌÍÅÅ  ÓÒÐÎ







ß íå çíàëà ëþáâè…………………………………………………………………
……………… Ïîðàæåíèé………………………………………………………..
…………………………………………………………………………………………..
…………………… È ïàäåíèé íå âåäàëà………………………………….
……………………………… Òîæå………………………………………………….
…………………………………………………………………………………………..
………………………………………. Íå èñêàëà âî âçëåòàõ…………………..
……………………………………………….. Ñïàñåíèé…………………………..
……………………………………………………………………………………………..
………………………………………………………………. Ïðÿ÷àñü ÷óâñòâàìè.
………………………………………………………………….. Â áàðõàòå…………
…………………………………………………………………………………………….
………………………………………………………………………………… Êîæè…
…………………………………………………………………………………………….
È ê îáìàíàì……………………………………………………………………….
…………… Áûëà ÿ……………………………………………………………………
………………………………………………………………………………………………
…………………….. Íå ñêëîííà…………………………………………………….
………………………………………………………………………………………………
………………………………… Ëåíü îò íå÷èñòè……………………………….
……………………………………………. Áóäòî ñïàñàëà…………………………..
………………………………………………………………………………………………
………………………………………………………. Íå ìîëèëàñü………………..
………………………………………………………………………………………………..
……………………………………………………………. ß â öåðêâè…………………
……………………………………………………………….. Íå âõîæà……………….
…………………………………………………………………………………………………..
……………………………………………………………….  Ñëàäêî……………………….
…………………………………………………………………….  Ìàÿëàñü òåì,………..
×åì ñòðàäàëîñü..
……………………………………………………………………………………………………
Ìîë÷à……………………………………………………………………………………….
……….. Ïëàêàëîñü òåì…………………………………………………………….
………………………………………………………………………………………………..
……………….. ×åì ëþáèëîñü………………………………………………………
……………………………………………..………………………………………………….
…………………………………  È òàèëîñü  íà äíå…............................................
………………………………………… Èñêóøåíèÿìè…………………………………
……………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………. Âñïîìèíàëîñü………………………
………………………………………………………… Ëèøü òåì……………………….
…………………………………………………………………………………………………….
……………………………………………………………….. ×òî çàáûòüñÿ…………
…………………………………………………………………….. Íå õîòåëî………..
…………………………………………………………………………………………………..
……………………………………………………………………………  ß ïàìÿòüþ…..
……………………………………………………………………………. Ñìåðòíàÿ…..
……………………………………………………………………………………………………..
……………………………………………………………………………………………………
Íå ñìèðåííàÿ………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………….
…………. Ïðîñòî çàáûâ÷èâîñòü…………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………
……………………………….. Íå âîëøåáíèöà………………………………………..
…………………………………………………………………………………………………
……………………………………… Ïðîñòî, âåçó÷åñòü……………………………..
…………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………… ß íå âåäàëà…………………………
……………………………………………………….. Â ñòðàõå ïàäåíèÿ……………
…………………………………………………………………………………………………..
……………………………………………………………. Îäèíî÷åñòâà……………….
…………………………………………………………………………………………………..
…………………………………………………………………………………………………..
…………………………………………………………………………………………………..
…………………………………………………………………………………………………
………………………………………………………………………. Çèìíåãî…………
……………………………………………………………………………. Óòðà………..
………………………………………………………………………………………………..
……………………………………………………………………………………………….

                *****


Ðåöåíçèè