Низ чидай кьван?

 Низ чидай кьван ,мад чин рекьер сад хъижедайди
Вун акурла ,перишан рик1 шад хъижедайди.
Низ чидай кьван а рекьера  амайди гелер
Чун яргъаваз,мукьув гвай кьван ,чин кьведан рик1ер.

А рекьерай элкъвена чун кьулухъ хтана.
Зин къаншардиз ,цуькверни гваз мад вун атана.
Ажаибди хьана дуьнья ,ц1ийи кьилелай.
Дердер вири алудна на мад зин рик1елай.

Акуна заз ахьтин гьунар авайди ,тек вахъ.
Рик1ин къене хьайи кардихъ гьик1 тежен ч1алах.
Бахтлу я зун,катмир вун вахт,ван хьухь зин гафар.
Мажал гице ,за хъийин  зин рик1ик квай крар.


Рецензии