Д вчина з мо мр

Вродлива, щира, дещо загадкова,
Чарівна дівчина, ще зовсім юних літ.
Своєю неповторною красою,
Щоденно зводить з розуму весь світ.

Її зелені, незрівнянні очі,
Немов магніт притягують до себе.
І посмішка так таємниче ніжна,
Як та зоря, що прикрашає вночі небо.

До всіх не схожа, чимось особлива,
Лише вона уміє так любити.
Й своєю чистою й ранимою душею,
Вогонь кохання в серці розпалити.


Рецензии