Ти свiтишся щастям, а я ще у тiнi з бiдою

Ти – світишся щастям, а я – ще у тіні з бідою.
Як нам поєднати ці дві протилежні стихії?
Можливо, нам треба обрати таку спільну мрію,
Яка б ні тобі, ні мені не здалася пустою?

Не можна так просто біду поєднати зі щастям.
Вони так потрібні – для кожного свої стежини.
Щоб кожен своєю пройшов і відчув, що він спасся.
Щоб там, на перетині, ми не зустрілись чужими.

Стежки і стежини. Розбіглись. Ліворуч. Праворуч.
Потреба іти – як потреба у виході з тіні.
Ти – світишся щастям, я – хочу світитися поруч...
Приречена кожна стежина на переплетіння...


Рецензии
И снова понравилось...очень, Миклош...
СпасиБо.
http://www.stihi.ru/2016/10/19/11117
(вот только название не удаётся вбить почему-то...(((
Уважительно,
Света

Светлана Груздева   19.10.2016 23:31     Заявить о нарушении