Уьмуьр я им

Рик1 акъатиз лугьуз тежер,
Рик1евайбур акъуд тежер.
Чандин дердер лугьуз тежер,
Куьтях тежер, уьмуьр я им.

Гьарайдин ван садаз текъвер,
Т1урфан хьана гарар экъвер.
Чиллер цавар санал тежер,
Муьт1уьгъ тежер, уьмуьр я им.

Инсандин рик1 герек текъвер,
Вагай ама, я гуз тежер .
Кайи чандиз куьмек тежер,
Якъаз тежер, уьмуьр я им ,

Иви цк1из, к1ват1из тежер,
Рик1ин хирер хъийиз тежер.
Пашман дувул ат1уз тежер.
Дарман тежер, уьмуьр я им.

Хажалатар куьтях тежер
Са халкьар лап, кьве патал жер,
Гьурмет чириз алахъ тежер
Ширин тежер, уьмуьр я им.

Дере - тепе санихъ тежер
Душман иблис са жерге жер.
Дуьньяд (и) эхир мукьувди жер,
Секин тежер, уьмуьр я им.


Рецензии