ТаFдыр. Стихи на казахском и украинском языках

    
Омірде Озімді Озім іздеп келем,
БYл Oмір yзаk па элде kысkа білем.
КYттім кiмдi тyсемде, Oнімде де,
Бyл таFдырдын белгісін ойлауменен.

Ол мені біраз уаkыт толгандырды,
Елемеуші ем бyрын сон тyстереімді.
ТаFдыр солай шешті ме екен істерімді,
Kиын жайда кездестіріп сеніменен.

ТаFдыр мені kоспапты-ау сеніменен,
Кyндер oтті алмасып бір-бірімен.
Сыйластыk та, сырластыk та тан нyрымен,
Мyздай kатып жатkан сырды бoлісіп.

СаFынышпен жан дyниемді тoктім мен,
Аkыл менен сабырлыkkа салдым мен.
ТаFдырдын корсем даFы kиындыFын,
Кoтеріп мен келемін oмір жYгін.


Опубликовано на страницах газет, 2003г.


Рецензии
Омiрде теk kана жаkсылыkkа Yмтылсаk, сонда Fана омiр жаkсарып, адамдар озiнiн не Yшiн омiрге келгенiн тYсiнерме едi, - деген ойдамын! Олен маFан оте Yнады!

Фериде Рахим   30.12.2017 15:06     Заявить о нарушении
💕🎄Рахмет, Фериде. Жана жыл кYтты болсын!💕🎄

Хаят Харисовна Яхина   30.12.2017 18:17   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.