М яко пастелi лягають

Е.Елгар, адажіо з Концерту для віолончелі з оркестром
Національний камерний ансамбль
«Київські солісти», С.Казаков (віолончель),
Музика до кави, Будинок Актора, Київ

М’яко пастелі лягають
На глибину відчуттів…
Янголи тишу співають
На перехрестях світів…

Лагідно світиться вічність…
Спокій… Безмежжя… Зірки…
Янголи в Небі… Все звично…
Чисті земні голоси…

Ніжність малює мотиви…
Музика мріє теплом…
Світяться Янгольські крила…
Всесвіт… Миттєвість… Любов…

18.10.2016


Рецензии
Майстерно написаний вірш! Сподобалось.

Шон Маклех Патрик   19.10.2016 22:54     Заявить о нарушении
Дякую!
Дуже приємно це почути від Вас!
Найсвітлішого!

Катерина Жебровська   20.10.2016 17:38   Заявить о нарушении