Троянда червона i чорне волосся

Ф.Ваксман, "Кармен"
Національний камерний ансамбль
«Київські солісти», А.Макій (альт),
Музика до кави, Будинок Актора, Київ

Троянда червона і чорне волосся…
Тонесенька прядка… Високе чоло…
Слова не потрібні… Промовистий погляд…
Пелюстки манірні… У тілі – вогонь…

Повітря гаряче… Напруження… Стріли…
Насичені пристрастю Небо й Земля…
Жагучі бажання… Незвіданість сили…
На грифах не струни, – живі почуття…

Завершень немає… Усе нескінченне…
У світі одвічно панує краса…
Червоне і чорне пульсує у венах…
Любов вивільняє з полону життя…

18.10.2016


Рецензии