Життя невимовно тендiтне, мов спомин

Г.Венявський, "Мрії кохання"
Національний камерний ансамбль
«Київські солісти», О.Лагоша (альт),
Музика до кави, Будинок Актора, Київ

Життя – невимовно тендітне, мов спомин
Про мрії, події, надії і сни,
Де кожне торкання – то ніжності промінь,
Де – сповнені сили й Любові, пісні…

Життя – вільний вітер з учора у завтра,
Миттєвість, свідомо відчута єством,
Усюди досяжна, навсебіч відкрита,
Де кожне звучання крізь серце – Любов…

Життя – наче Небо, високе і близьке,
Наповнене щедрістю сонячних днів,
Де Світло Любові, від Творення чисте,
Об’єднує звуки в красу почуттів…

18.10.2016


Рецензии