Коло за колом Усупереч Сторч

М.де Фалья, Іспанський танець,
Національний камерний ансамбль
«Київські солісти», А.Павлов (скрипка),
Музика до кави, Будинок Актора, Київ

Коло за колом… Усупереч… Сторч…
Дозему… Позему… Навстріч… Урозтіч…
Звуки окремі зливаються в хор…
Сутінки прагнуть до таїнства ночі…

Коло до кола… У тісняву літ…
Ближче… Все ближче… Нема куди дітись…
Тільки – угору… Небесний політ…
Зоряним світлом на Землю пролитись…

Коло крізь коло… Шляхи в глибину…
Радість повернення в лоно Любові…
Страх розчиняється в силі «Люблю!»…
Творення світу – закладено в долі…

18.10.2016


Рецензии