Жовтень

За стінами дощ і це вже не смішно,
На вулиці холодно,сиро, невтішно.
Краплинами вікна домів омиває,
А знаєте, осінь теж різна буває?!
Бо навіть в найгіршу вологу погоду
Душа забуває страшенну негоду,
Коли бачать очі барвисті простори,
Із листя пожовкло багряного море.
Все так зачаровує, дощ вже не падає,
Лиш очі красою милуються, згадують.
І настрій вже інший зовсім,
Так вона різна осінь…


Рецензии