З рка в чност

Весна. Жіноче свято на підході,
Але материнські погляди сумні:
Батьки та діти не вертаються з війни.
Знову буря силу набирає на Майдані,
Грім гуркоче, розгортається вогонь.
Більш ніколи не погасить чорна темінь нашого буття.
Не закриє правду ворожа сила сучасного життя.
Не зможуть історію змінити ворожі нам серця.
Минулому і геноциду не буде вороття.
Майбутнє наше краще стане,
Коли наступить шахраїв та депутатів каяття!
Усі ступені влади повинні пам*ятати:
Народ-творець, солдат упертий,
Володар усіх земних скарбів.
У ньому зірка вічності розквітла,
І з ним одним життям уміти треба жити
Та хліб і сіль ділити добре всі повинні вміти! 


Рецензии