До тебе хочу притулитись

До тебе хочу притулитись
Тебе руками обiйняти
Вiд тебе хочу я зiгрiтись
Й тобi своє тепло вiддати

Дивитись хочу в твої очi
Глибiнь твою там розглядати
А ще, мiй любий, дуже хочу
Я всю себе тобi вiддати

Щоби удвох в холоднi ночi
I тепло й спекотно нам  було
Тебе кохати дуже хочу
Щоб все лихе  нас обминуло

18 сентября 2016 год


Рецензии